Helga Aukes

Opgeleid als HBO-jurist ben ik mij gaandeweg mijn loopbaan gaan richten en bekwamen in de communicatie en sinds 2004 werkzaam voor diverse opdrachtgevers. In de functies van juridisch medewerker, beleidsmedewerker, manager communicatie en informatie, redactiemanager en interim office manager. De laatste jaren bied ik interim freelance ondersteuning bij (office) management, communicatie en HR.

‘Oplossingsgericht, doortastend, betrouwbaar, stressbestendig en communicatief met een no-nonsense mentaliteit’, dat is wat opdrachtgevers over mij zeggen.

Ik ben een planner, sterk in organiseren en coördineren. En beleef veel plezier aan het scheppen van orde in de chaos.

Ik kan door mijn gestructureerde aanpak in korte tijd veel werk verzetten en zowel zelfstandig als in teamverband opereren. Ben positief ingesteld, heb gevoel voor humor, leg makkelijk contacten en vind snel mijn weg binnen een organisatie.

Met mijn andere bedrijf Helga Aukes Seniorenmanagement regel ik praktische zaken voor ouderen. Mantelzorgmakelaar, case manager en ‘meitinker’ in één en een beetje extra.